Tetova News

Ndërhyrja, ndahen binjaket siameze


Binjaket siameze ndahen pas nje operacioni te suksesshem. Histori ae Allison e Amelie Tucker ka bere xhiron e mediave te cilat raportojne per nderhyrjen kirurgjikale ne muajin e tyre te tete, qe angazhoi 40 kirurge dhe zgjati 7 ore.


Flurudha

Popular posts from this blog

Shkëputje nga libri "SEKRETI"

Si u krijua universi, teoritë dhe procesi i plotë

Numrat "Fibonacci", numrat që mundësojnë jetën