Tetova News

Kjo krijesë ka instinkte të frikshme vrasëse (VIDEO)

Kur nis e sheh këtë video, e ke të vështirë që të dallosh se ku është leopardi, që është maskuar për mrekulli, në pritje të presë.
Pasi aty pranë kalon një tufë me impala, e kupton se çfarë instinktesh vrasëse ka kjo krijesë.
Video është realizuar në një park në Afrikën e Jugut nga Martha van Rensburg.Flurudha

Popular posts from this blog

Shkëputje nga libri "SEKRETI"

Si u krijua universi, teoritë dhe procesi i plotë

Ja disa prej objekteve fatsjellëse