Tetova News

Askush nuk e bën kërcimin Moonwalk si ky njeri (VIDEO)

Moonwalk është një kërcim aq i vështirë, sa shumë pak njerëz ia dalin ta realizojnë. Kur Majkëll Xhekson e bëri për herë të parë, shumë njerëz mbetën të befasuar. Por tani një i ri në SHBA i habiti të gjithë kur e bëri këtë kërcim në një mënyrë aq të shpejtë, sa duket e pabesueshme.
Eric Nash, 25 vjeç, duket sikur sfidon ligjet e fizikës me mënyrën se si rrëshqet pas.

Flurudha

Popular posts from this blog

Shkëputje nga libri "SEKRETI"

Si u krijua universi, teoritë dhe procesi i plotë

Numrat "Fibonacci", numrat që mundësojnë jetën